לנולין טהור 100% מאושר USP ובדרגת ניקיון לשימושים קוסמטיים ורפואיים

הלנולין מוגדר כחומר אוקלוסיבי, התורם לאטימה של העור.

הלנולין במקור הינו מהחי והוא החומר השומני המופרש על "בלוטות החלב" של הכבשה, וממוצה מזקיקי השערה של כבשים.

אחוז קטן מהאוכלוסיה רגיש ללנולין.

מכיל בעיקר תערובת אסטרים של כהלים וחומצות שומניות בעלי משקל מולקולרי גבוה.

חומר חצי מוצק, צהבהב, בלתי מסיס במים.

שמן פלא המרכך ומקנה לחות, במקרים של יובש או פגיעה בעור.אנטיבקטריאלי, מרפא ומטפל בחתכים ופגיעות בעור. מומלץ מאד לשימוש בשפתונים, חמאות גוף ועוד.

 

שימושים: מחליק, מרכך, מחליב, משמן, חומר לחות

מינון מומלץ: 0.5%-1.5%

USP לנולין טהור

₪20.00מחיר
בחרו את הכמות בהתאם למחיר

    Sgalgal - Simple & Easy