top of page

שמן אובליפיחה, המופק בכבישה קרה ללא ממסים כימיים.

שמן אובלפיחה (היפופיאה) 

האובליפיחה (SEA BUCKTHORN) או אשחר רוסי נחשב ללא ספק לשמן המוביל של כל הזמנים

שמן האובליפיחה מכיל ריכוזים גבוהים של חומרים אנטי אוקסידנטים אנטי דלקתיים, ויטמינים, מינרליים, חומצות שומן חיוניות וחומצות אמינו.
שמן האובליפיחה יעיל מאוד בשיקום תהליכי הזדקנות של העור, בשיקום ואיחוי העור. ומסייע להאטת תהליכי הזדקנות.

 

ארץ מקור: הודו

שימוש

בהכנת סבונים, קרמים, מוצרים לשיער ואפילו מוצרים לעור פנים שמן. 

 

שימוש:
כשמן עיסוי, להכנת סבונים, כשמן בסיס במוצרי קוסמטיקה ועוד

אחסנה:
בבקבוק סגור היטב, במקום קריר, יבש וחשוך בטמפרטורה עד 30 מעלות (לא במקרר)

ייתכן משקע טבעי למוצר

שמן אובליפיחה -אורגני, כבישה קרה

75.00 ₪מחיר

    מוצרים דומים