top of page

חמאת מנגו 100% טבעית וטהורה, לא מזוקקת ולא מעובדת.
מגידול אורגני

שם מדעי/בוטני: Mangifera indica

שיטת מיצוי/איכות: כבישה קרה

החלק בצמח ממנו מפיקים את החמאה: זרעים/גלעין

 

ארץ מקור: הודו

 

יתרונות חמאת המנגו:
חמאת מנגו מלאה בנוגדי חמצון, ויטמינים (כמו ויטמין
E) ומינרלים, אשר עולים בהרבה על יכולות הלחות ושמירת ההגנה הטבעית של העור משל חמאות אחרות מוכרות יותר, ואפילו הופכים אותה לפלא אנטי אייג’ינג פוטנציאלי.

חמאת מנגו היא שומן שמגיע מזרעי המנגו, השומן מופק בדרך כלל מהגלעין של המנגו בכבישה קרה והופך לחמאה.

חמאת מנגו היא מוצקה בטמפרטורת החדר והיא משמשת כמרכיב פופולארי במוצרי שיער, קוסמטיקה ובסבונים בגלל היציבות החמצונית הגבוהה שלה, כלומר היא יציבה כאשר היא באה במגע עם אוויר.

לחמאת מנגו יש מרקם קל ונעים אשר מאפשר שימוש בחמאה זו בצורה נקיה וישירה על העור או לשלב אותה בפורמולות שונות במוצרי פנים וגוף.

חמאת מנגו טהורה - אורגני, כבישה קרה

40.00 ₪מחיר

    מוצרים דומים

    bottom of page