Glyceryl Monostearate - GMS

סוג: SE

גליצריל מונוסטארט מיוצר על ידי תגובה של עודף של חומצה סטארית עם גליצרין.

צבע: בז' 

ייעוד: אחד מפעילי השטח הנפוצים ביותר. המשמש כמתחלב ומשמר לחות במוצרים רבים.
חומר גלם בטוח לחלוטין ובעל השפעה מועילה על העור. משמש כחומר סיכה על פני העור, אשר נותן לעור מראה רך וחלק. בנוסף, גם מאט את אובדן מים מן העור על ידי יצירת מחסום על פני העור.

כמתחלב, מטרתו העיקרית היא לשמור על עקביות המוצר, המאפשרת לשמר את המראה הרצוי למוצר הקוסמטי שלנו.

נמצא לרוב בשימוש תעשיית הקוסמטיקה והתרופות.
במוצרים, כגון: קרמים, שמפו, מרככים, מוצרים לניקוי העור ועוד.

GMS גליצריל מונוסטארט

₪25.00מחיר
בחרו את הכמות בהתאם למחיר

    Sgalgal - Simple & Easy