top of page

DPM - Di(propylene glycol) methyl ether

DPM - נוזל חסר צבע, המסיס במים ואינו רעיל

 

DPM משמש בבושם כממס וכחומר מקשר הנושא את השמנים האתריים בניחוחות כדי לסייע ביצירת הנוסחה הרצויה.
מתפקד גם כמדלל בפורמולות.
משמש גם במוצרי קוסמטיקה רבים. כגון: שמפו, מרכך שיער ומוצרים אחרים.
הוא אידיאלי במוצרים כמו אלה בעיקר בגלל שהוא מסיס במים ופועל להפחתת הצמיגות, כך שלא יהיה קשה לשטוף אותו לאחר השלמת הפעולה.

DPM - ליטר

49.00 ₪ מחיר רגיל
39.00 ₪מחיר מבצע

    מוצרים דומים