שמן חמניות טבעי, איכותי וטהור 100%
מיוצר בכבישה קרה, בדרגת מאכל

מכיל חומצה לינולאית ואומגה 6.
 

ייעוד:
שמן חמניות מעולה לבעיות עור. ידוע כמעכב הזדקנות העור. 
 

שימוש:
כשמן עיסוי, להכנת סבונים, כשמן בסיס במוצרי קוסמטיקה ועוד

למאכל, טיגון ואפיה

אחסנה:
בבקבוק סגור היטב, במקום קריר, יבש וחשוך בטמפרטורה עד 30 מעלות.
בטמפרטורה מתחת ל- 10 מעלות השמן יכול לכהות, אך אינו מאבד מערכיו.

 

ייתכן משקע טבעי למוצר

שמן חמניות - כבישה קרה

₪13.90מחיר
בחרו את הנפח הרצוי

    Sgalgal - Simple & Easy