top of page

מוזמנים להכיר... שמן זרעי מלפפונים הכי טוב שפגשתם.

שמן זרעי מלפפון, איכותי ומשובח, מופק בכבישה קרה.
עם ניחוח משגע של שמן מלפפון שיוצר באהבה.

שם מדעי/בוטני: Cucumis sativus


שמן זהוב וצלול ובעל ניחוח עדין של מלפפון.
יעיל במיוחד לטיפול בבעיות עור שונות, כגון: אקזמה, עור יבש, פסוריאזיס ועוד.

שמן זרעי מלפפון מזין את העור בלחות ומטפל בעור יבש ובוגר, לכן נהוג לשלבו במוצרים קוסמטיים רבים ומוצרי אנטי אייג'ינג.

 

ארץ מקור: הודו

שמן זרעי מלפפון-כבישה קרה - 100 מ"ל

100.00 ₪ מחיר רגיל
50.00 ₪מחיר מבצע

    מוצרים דומים