סודיום בנזואט - חומר משמר E211
מלח נתרן של חומצה בנזואית, אבקה לבנה מסיסה במים.

החומר משמש כמשמר טבעי למוצרים בתעשיית המזון, המשקאות והקוסמטיקה.

יעיל נגד פטריות, עובשים, שמרים וכו'.
מתאים לקרמים, תחליבים ולמוצרי קוסמטיקה לעור ולשיער

אופן השימוש:
ממיסים במעט מים מזוקקים לפני השימוש ומכניסים בקרם בפאזה הסופית.

מינון מומלץ:
עד 3% 

סודיום בנזואט

₪29.00 מחיר רגיל
₪26.10מחיר מבצע
בחרו את הכמות בהתאם למחיר