אבקת שורש צמח האלקנט.

אלקנת הצבעים הוא שיח רב שנתי משתרע, המתנשא עד לגובה של 25 ס"מ.

פיגמנט טבעי, משמש בעיקר כצבען טבעי לתכשירים קוסמטיים וסבונים.

משמש גם את תעשיית התרופות, הבשמים, לצביעת אריגים ועוד. 

 

את שורש צמח האלקנט, אוספים בסתיו, מייבשים ולאחר מכן טוחנים לאבקה.
בין השאר מיחסות לשורש תכונות ריפוי, כגון:

- אנטי בקטריאלי

- נוגד גירוד

- מרפא פצעים

- מכווץ

 

שימוש: לערבוב עם שמן צמחי טרם השימוש, או כהשריה מקדימה בשמן צמחי במשך שבועיים ולאחר מכן סינון (2-3 כפות לליטר שמן).

הצבע המתקבל: כחול-סגול

לתשומת לבכם: הגוונים המופיעים על מסך זה אינם בהכרח תואמים לחלוטין את הגוונים במציאות.

אבקת שורש צמח האלקנט

₪15.00מחיר
בחר את הכמות בהתאם למחיר

    Sgalgal - Simple & Easy